De open dag van Daan is op zondag 6 augustus

                    nadere info volgt nog         

            27 september 2017 “Fabeldieren in Legenden” Waar komen ze vandaan de verhalen over, eenhoorns, vuurspuwende draken, elfen, feeën en kabouters?  De z.g. fabeldieren die genoemd worden in de eeuwenoude verhalen? Volgens paragnost Daan Akkerman hebben de eenhoorn, draken, het vliegend paard zoals de Pegasus en het half paard half man Centaurus echt bestaan. In lang vervlogen tijden leefden zij op het verzonken continent Atlantis. Door wie en hoe zij zijn ontstaan en waarom en hoe ze zijn verdwenen, maar ook waar ze nog wel te vinden zijn weet Daan te vertellen uit de informatie van de Meesters van het Licht.

Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakrameditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.25 oktober 2017 “Symboliek van Dromen” In deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als droom- en symboliekduider en wordt u wegwijs gemaakt in de mystieke wereld van de eeuwenoude symboliek van dromen. Er wordt ook aandacht besteed aan uittredingen in de zogenaamde ‘hallen der lering’, waar mensen die uittreden onderricht krijgen van de engelen en lichtwezens. Daan legt uit waarom dit verschijnsel steeds meer toeneemt. Hij geeft in de lezing ook uitleg over uw specifieke droom en over de verschillende vormen van dromen, zoals voorspellende dromen. Ook gaat hij in op wat er schuilgaat achter de z.g. verwerkingsdroom en de vraag of angstdromen (nachtmerries) ook betekenis hebben. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
29 november 2017 Staat onze toekomst vast?


Het thema: “Staat onze toekomst vast?” is een thema dat tot stand is gekomen door de vele vragen die Daan krijgt van cliënten in zijn praktijk, veel mensen hebben deze vragen, vaak na aanleiding van ingrijpende gebeurtenissen, u kent ze wel de vragen: “Moest dit zo zijn?”. “Staat alles al vast?”. “Heeft de mens een voorbestemming?”  Volgens de Lichtwezens die door Daan heen spreken als hij in trance is, is alles afhankelijk van de wet van karma (de wet van oorzaak en gevolg) en heeft de mens door de keuzes die wij maken daardoor de toekomst zelf in de hand. Daan zal deze avond ingaan op het thema, maar hij zal ook vertellen uit zijn jarenlange praktijk ervaring (sinds 1981) over wonderlijke gebeurtenissen die beslist geen toeval kunnen zijn. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen. Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakrameditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.