Stilstaan bij bewegen in het bedrijfsleven


Stilstaan bij bewegen kan voor diverse bedrijven en organisaties worden ingeschakeld.

Als individueel traject of in groepstrajecten.

De thema’s gaan over “Aandachtig zijn”.We kunnen de aandacht afstemmen op de vraag. Evenals de locatie: we bieden hier in huis een mogelijkheid aan voor groepen van maximaal 8 personen. Of de trainingen gebeuren elders op een andere locatie.


Stilstaan bij bewegen biedt individuele trajecten en groepstrainingen.

Diverse trainingen worden gegeven in het bedrijfsleven ter
- versterking van het teamgevoelals kennismaking met elkaar

- op een nonverbale wijze verbetering van de communicatie
- creëren van eigen verantwoordelijkheid, bewustzijn en duurzaamheid

  1. -voorkoming van ziektes door een gezonder werkklimaat

  2. -of een sneller herstel na ziekte, maar dan anders dan voorheen.

  3. -Het gevolg van deze trainig is: meer energie, een betere concentratie, een toenemende helderheid van denken, meer geduld en beter bestand tegen stress.


Iedere werknemer is verantwoordelijk voor dat wat hij zegt en doet, voor de uitstraling die hij heeft, en de sfeer die er in een bedrijf heerst. Er wordt gewerkt aan het creëren van besef van de verantwoordelijkheid en vrijheid in eigen doen en laten. Door helderheid in de communicatie ontstaat transparantie binnen de organisatie.

Mensen die afwezig zijn (in hun hoofd) een glaasje op hebben, een mobieltje aan het oor, of al elders zijn. Zij zijn niet concreet aanwezig in het hier en nu en dus eigenlijk onbereikbaar.

Het zal vrijheid geven binnen organisaties als een geheel wanneer je ieder mens ziet als een micro organisatie met een verantwoordelijkheid en dus ook vrijheid voor zichzelf en voor de omgeving.

TerugHome_2.htmlshapeimage_1_link_0